Гранати під дверима матері антикорупційного активіста: розпочато кримінальне провадження

04.01.2021 07:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

 

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами погрози вбивством та хуліганства (ч.1 ст.129, ч.4 ст. 296 КК України).

За даними слідства, ввечері 30 грудня 2020 року в м.Рівне біля дверей квартири, де мешкає мати громадського діяча в сфері боротьби з корупцією, виявлено 2 предмети, схожі на гранати та пластикову коробку, перемотані скотчем.

Мешканців під`їзду зазначеного будинку було евакуйовано, на місці працювала вибухотехнічна група. За попередніми даними, в корпусах гранат - вибухівки не виявлено.

Наразі слідчі дії по встановленню осіб, причетних до вчинення кримінальних правопорушень, тривають.  Призначені вибухово-технічна та молекулярно-генетична експертизи.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні, яке здійснює Головне управління Національної поліції в Рівненській області, взято на контроль керівництва Рівненської обласної прокуратури та Офісу Генерального прокурора.

Пресслужба  Рівненської обласної прокуратури


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews