На Дубровиччині вилучили мотопомпу кустарного виробництва (ФОТО)

06.01.2021 14:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Упродовж 12 місяців 2020 року до підрозділів поліції Рівненської області надійшло 1046 заяв та повідомлень, пов’язаних із незаконним видобутком бурштину, 210 із  яких — мають ознаки кримінальних правопорушень.

На території Рівненської області тривають посилені заходи у протидії незаконному видобутку бурштину-сирцю. Поліцейські спільно з працівниками оперштабу та нацгвардійцями щодня проводять профілактичні рейди.

Зокрема, четвертого січня близько шостої години ранку під час відпрацювання території у лісовому масиві поблизу села Кривиця поліцейські Дубровицького відділення поліції спільно із оперштабом виявили мотопомпу кустарного виробництва. Її правоохоронці вилучили та помістили на територію відділення поліції.

А близько 14 години працівники Дубровицького відділення поліції та оперштабу на території Перебродівського лісництва виявили свіжі гідророзмиви ґрунту, мотопомпу та обладнання для незаконного видобутку «сонячного» каміння.    

У результаті проведених заходів вилучено 86 мотопомп, 26 транспортних засобів, 2 тонни 797 кілограмів бурштину.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews