У Квасилові викрили підпільну АЗС

15.01.2021 20:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Правоохоронці встановили, що незаконний «пункт» реалізації дизельного палива  57-річний місцевий житель облаштував у металевому вагончику на власній приватній території. 

Підпільну автозаправку, яка функціонувала без відповідних документів у Квасилові викрили сьогодні, 15 січня, поліцейські відділення №1 Рівненського районного управління поліції спільно з працівниками фіскальної служби та СБУ. 

За вказане правопорушення поліцейські групи реагування патрульної поліції  відділення №1 Рівненського районного управління поліції на 57-річного місцевого жителя склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 164 КУпАП. Матеріали будуть скеровані на розгляд до суду. 

Відповідно до санкції статті за порушення порядку провадження господарської діяльності передбачений штраф від 17 до 34 тисяч гривень. Нелегальну АЗС поліцейські опечатали. У ємності знаходилося орієнтовно чотири тони пального.

Нагадаємо, поліцейські територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції в Рівненській області продовжують заходи, спрямовані на виявлення, розкриття та ефективне розслідування правопорушень, пов’язаних із нелегальною діяльністю автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території Рівненщини. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews