Пивну мапу України презентували у Рівному (ФОТО, ВІІДЕО)

28.01.2021 06:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному 27 січня відбулася Перша регіональна об'єднана презентація каталогу "BEER. INSIDE. Пивна мапа України" та дегустація крафтового пива. 

Захід відбувся у «Європейському пивному кварталі» (територія пивзаводу «Рівень»). Рівненський пивзавод «Рівень» – одна з найстаріших пивоварень України. Як і ресторан-пивоварня «Кант», є учасником каталогу "BEER INSIDE. Пивна мапа України".

У заході взяли участь власники, керівники і головні пивовари успішних пивоварень Рівненщини, Волині і Житомирщини, розповіді про яких увійшли в книгу, і акредитовані представники засобів масової інформації цих областей.

Головна мета видавничого проєкту BEER INSIDE. Пивна мапа України – це популяризація крафтового пива, ринок якого в останні роки в Україні бурхливо розвивається, а також виховання культури споживання пива і залучення до інформування про цей високоякісний авторський продукт найширших мас споживачів. Англомовна версія каталогу сприяє поширенню інформації про українське пивоваріння і на іноземних ресурсах.

 

Учасникам провели екскурсію на пивзавод і в ресторан-пивоварню, після того відбулася презентація каталогу та дегустація пива від пивоварень - учасників каталогу, презентація пивного меню від ресторану-пивоварні «Кант».

null
Фото: https://rvnews.rv.ua/

 

null
Фото: https://rvnews.rv.ua/

 

null
Фото: https://rvnews.rv.ua/

 

null
Фото: https://rvnews.rv.ua/

Учасники об’єднаної дегустації-презентації: Катерина Конєва, автор ідеї проєкту Beer Inside. Пивна мапа України, засновниця медіагрупи «Технології та Інновації», Мар’ян Года, директор пивзаводу «Рівень», представники компаній-учасників Каталогу (м. Рівне, м. Луцьк, м. Житомир): пивоварні: «Волинський бровар», «Еліт», «Duben Brau», «Рівень», «Luchan Brothers' Brewery»; ресторан-пивоварня «Броварня на Грушевського», пивна ресторація «Кант», мережа магазинів розливного пива «Банк пива» і виробник снеків «Beer Snacks», представники ЗМІ та міської влади. 

Відео: RIVNE LIVE 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews