На Рівненщині журналістці пошкодили авто. Інцидент розслідує поліція

03.02.2021 00:03   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Рівненський Новинар

На Рівненщині невідомі розбили скло в автомобілі журналістки Ольги Ферар. Авто було припарковане на подвір'ї жінки, – повідомляють у поліції. Сама журналістка пов'язує інцидент з професійною діяльністю та тим, що балотувалася на місцевих виборах у депутати.

До правоохоронців звернулася 28-річна жителька Здолбунова, журналістка Ольга Ферар з заявою про те, що невідомі пошкодили її автомобіль. Розбите бокове скло вона виявила близько 14-ї години у вівторок, 2-го лютого.

"На місці слідчо-оперативна група з’ясувала, що невідома особа шматком бруківки розбила бокове скло дверцят "Opel Corsa". Авто було припарковане на подвір'ї за місцем проживання заявниці. Правоохоронці вилучили наявні речові докази", – повідомила речниця Нацполіції області Марія Юстицька.

Сама Ольга Ферар розповіла журналістам Суспільного, що з автомобіля нічого не зникло, його не відкривали. Машину жінка припаркувала ввечері першого лютого, а пошкодження виявила наступного дня.

"Однозначно пов'язую зі своєю діяльністю, як таких ворогів чи опонентів у моєму приватному житті немає. Я проживаю тут з сином вдвох і не можу сказати, що це були хуліганські дії, бо це була моя машина, яка стоїть на моїй приватній території. Зловмисник зайшов саме у мій двір", – розповіла Ольга Ферар.

Журналістка зазначила, що публічно звернулися до причетних до інциденту осіб у соцмережі.

"Дописала у Facebook, що той, хто вчинив такі дії, хоча б анонімно вийде зі мною на зв'язок, і можливо, хоча б натяки будуть, яких матеріалів це може стосуватися", – додала жінка.

Про неї відомо, що вона працює журналісткою на сайті "Рівне.Онлайн". Восени 2020-го року Ольга Ферар балотувалася до обласної ради від партії "Батьківщина".

Дізнавачі розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією "хуліганство". Правоохоронці встановлюють особу, яка може бути причетною до кримінального правопорушення.

У поліції зазначили: керівництво особисто контролює перебіг розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Суспільне