У Рівному водій маршрутки обматюкав пасажирку (Відео)

14.02.2021 14:02   Джерело: Рівненські новини
Опубліковано : Рівненський Новинар

Учора, 13 лютого близько 15-ї години водій маршрутки №58 відмовився заїжджати в мікрорайон Тинне у Рівному, аргументувавши це тим, що «машина не проїде». Після чого, з ним почала конфліктувати невідома жінка з торбами.

Відео конфлікту у мережі Фейсбук опублікувала рівнянка Аліна Терлецька, яка наприкінці конфлікту теж стала його учасницею.

Зазначимо, що судячи з усього, водій не попереджував пасажирів про те, що не їхатиме до кінцевої зупинки через складні погодні умови.

Жінка з торбами почала називати водія “неадекватом” і вимагати аби він таки проїхав до Тинного, у відповідь керманич маршрутки нецензурно висловлювався до пасажирки. Також, водій сказав, що його прізвище Попугай.

Також водій зазначив, що не їхати до кінцевої зупинки йому дозволив його директор. Прізвище директора на вимогу жінки він так і не назвав.

У підсумку трохи поскандаливши, жінки вийшли на вулиці Іванова, пообіцявши викликати поліцію та написати скаргу до управління транспорту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівненські новини