Хто на Рівненщині найкраще справився із негодою?

18.02.2021 09:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

В НУ «Острозька академія» пройшло виїзне засідання колегії облдержадміністрації під головуванням очільника області Віталія Коваля.

В роботі колегії взяли участь голова обласної ради Сергій Кондрачук, керівники 64 територіальних громад, новоутворених РДА, департаментів ОДА, силових структур. ЇЇ учасники підсумовують 2020 рік та планують 2021-й, зокрема, в частині виконання бюджетів, фінансової дисципліни та соціального захисту громадян.

«Зіткнувшись з негодою, голови Бабинської, Бугринської, Дядьковицької, Клеванської, Володимирецької, Радивилівської, Дубенської та Дубровицької територіальних громад проявили себе як високопрофесійні спеціалісти в управлінні», - відзначив Віталій Коваль.

Також очільник області зауважив, що Рівненській області вдалося достойно подолати негоду саме завдяки спільним зусиллям та злагодженим діям облдержадміністрації, Служби автомобільних доріг в області, підрозділів ДСНС та Нацполіції.

"Також у нас на Рівненщині соціально-відповідальний бізнес, який не раз допомагав нам з вами, починаючи від боротьби з пандемією, закінчуючи сьогоденням – боротьбою зі сніговими заметами. Ми  бачимо, як фермери, як будівельні кампанії дають свою техніку , не запитуючи про оплату. Тому що це потрібно сьогодні громаді", - наголосив Віталій Коваль.  

За матеріалами РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews