Поліція охорони змінює безкоштовні номери контакт-центру на один єдиний

18.02.2021 12:48   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Свого часу Державна служба охорони (ДСО) змінила свою назву на Управління поліції охорони (УПО), а зараз змінюються і безкоштовні номери контакт-центру на один єдиний.

7 листопада 2015 року відповідно до Закону України "Про Національну поліцію" та Постанови Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2015 року № 834 “Питання функціонування органів поліції охорони як територіальних органів Національної поліції та ліквідації деяких територіальних органів Міністерства внутрішніх справ”, було створено Департамент поліції охорони, а також управління і відділи поліції охорони в областях, як територіальні органи Національної поліції.

Сьогодні ніхто, крім підрозділів поліції охорони не може надати повний комплекс охоронних послуг, в тому числі й з негайним реагуванням на спрацювання сигналізації. Специфіка професійної діяльності цієї служби полягає в тому, що вона надає охоронні послуги підприємствам i населенню, одержуючи відповідні прибутки. Працівники поліції охорони продовжують працювати якісно та професійно. А договори, які були укладено з ДСО - перезаключені з поліцією охорони.

Також зміни відбулися і з безкоштовними цілодобовими номерами контакт центру. Чотири номери різних операторів: 0-800-502-220, 097-050-22-20, 073-050-22-20, 099-050-22-20, поєдналися в один єдиний – 9899.

Працівники поліції охорони звертаються до усіх жителів України: подбайте про свою безпеку!

Управління поліції охорони в Рівненській області

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews