Вихідними Рівне приматиме Чемпіонат України з більярдного спорту

23.02.2021 18:07   Джерело: charivne.info
Опубліковано : Рівненський Новинар

27, 28 лютого та 1 березня у Рівному відбудеться офіційний Чемпіонат України з більярдного спорту. За нашими столами за трофеї змагатимуться учаснкики з усієї України.

На національну першість від Рівненщини вже зареєстувалося взяти участь 40 спортсменів.

Чемпіонат України - це справжнє спортивне свято. Рівне дуже не часто приймає турніри такого рівня. До участі наша обласна федерація фактично дала допуск всім учасникам останнього Чемпіонату області. Їх було більше 70, а зголосилося взяти участь 40. Це ми робимо для того, аби дати поштовх до розвитку більярду на Рівненщині. За останні два роки ми провели серйозну роботу. Це відображається і в якості турнірів, які ми проводимо на Рівненщині, і в кількості учасників. Готуємось до прийому дуже серйозно. Змагальна сітка нині вимальовується важка. Гратимуть кращі гравці держави. Цікаво буде як учаснкам так і любителям більярду, - розповів керівник Рівненської обласної федерації Микола Скоропад.

Офіційне відкриття змаганнь заплановане на суботу, 27 березня о 10:00 у клубі "Глобус" за адресою: вулиця Соборна, будинок №16А, Рівне. В перший день ігри триватимуть до пізньої ночі. В неділю на тому ж місці Чемпіонат продовжиться з 10 години ранку. Про старт фінальних ігор в понеділок 1 березня повідомиться пізніше.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: charivne.info