На Рівненщині обрали нового керівника громадської ради при РОДА

26.02.2021 07:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівненській ОДА відбулося перше засідання новообраної громадської ради. Це консультативно-дорадчий орган облдержадміністрації, утворений для забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики.

Основним питанням порядку денного  засідання було обрання голови громадської ради. Ним вже вдруге став представник ГО «Всеукраїнське об’єднання вимушено переміщених осіб «Україна – моя сім’я» Павло Ковалець.

На засіданні також обрали 5 заступників, яких матиме новий керівник.

Також члени громадської ради утворили 10 комітетів. Зокрема, з питань культури і туризму, молоді, спорту, освіти, охорони здоров’я та соціального захисту. Окрім того, працюватиме консультативно-дорадчий орган і у напрямку сільського господарства, соцзахисту, ЖКГ, економіки, протидії корупції та цифрової трансформації.

Нагадаємо, 2 лютого пройшли установчі збори з формування нового складу громадської ради при РОДА. За підсумками рейтингового голосування до нового складу увійшли 35 представників культурно-мистецьких ветеранських, козацьких, християнських, спортивних, освітянських, молодіжних, економічних та інших організацій. Загалом 13 жінок і 22 чоловіків. У такому складі громадська рада діятиме упродовж 2-х років.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews