Через аварійний стан школи у селі Борбин учні навчаються дистанційно (ФОТО)

08.03.2021 17:12   Джерело: dubno.rayon.in.ua/
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Млинівщині через аварійний стан будівлі школи, діти навчаються дистанційно.

А так, як у Борбинській школі навчається майже 250 дітей, тому заходи безпеки мають бути на першому місці. Про це зазначають на сторінці Острожецької громади у фейсбуці. Пише https://dubno.rayon.in.ua/ 

Борбинська ЗОШ І-IІІ ст. – це навчальний заклад, який має свою цікаву історію, давні традиції, славних випускників. Приміщення школи збудоване ще в 1952 році (зі слів працівників).

Хоча школа є не такою давньою, проте її приміщення знаходиться в передаварійному стані.

Згідно технічного обстеження проведеного у 2017 році у навчальному закладі закрили чотири класні кімнати та приміщення бібліотеки. Призначили відповідальну особу, що слідкує за технічним станом приміщення, дані спостереження записують у журналі, навчання в школі здійснюється у дві зміни. Для усунення подальшої руйнації провели укріплення дерев’яних конструкцій даху.

У лютому технічний стан школи погіршився і спільним рішенням комісії ТЕБ та НС Острожецької сільської ради та адміністрації Борбинської ЗОШ прийшли до висновку перевести навчання на дистанційне та провести нове технічне обстеження будівлі та ґрунтів, на яких розміщені фундаменти.
Після отримання технічного звіту приймуть рішення подальшої експлуатації будівлі та навчання учнів.

Село Борбин є населеним пунктом Млинівського району із найбільшою чисельністю народжуваності, у якому майже кожна сім’я є багатодітною. Тому нова школа є вкрай важливою для даного села та потребує пришвидшених темпів будівництва.

Зазначимо, що даний об’єкт увійшов до президентської програми «Велике будівництво». Мешканці надіються на якнайшвидше введення в експлуатацію нової школи.

Джерело: https://dubno.rayon.in.ua/ 

null
Фото: dubno.rayon.in.ua

 

null
Фото: dubno.rayon.in.ua

 

null
Фото: dubno.rayon.in.ua

 

null
Фото: dubno.rayon.in.ua

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: dubno.rayon.in.ua/