Нардеп з Рівненщини проти пальмової олії у харчових продуктах

11.03.2021 14:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Ми хочемо заборонити гідрогенізовану пальмову олію і трансжири, та змусити виробників вказувати реальний склад продуктів, - Дмитро Соломчук.
«Ви б купили своїм дітям солодощі, якби знали, що у їх складі пальмова олія, яка призводить до онкології, серцево-судинних хвороб, ожиріння, поганого засвоєння вітамінів? - написав народний депутат України ІХ скликання Дмитро Соломчук. 
Впевнений, що ні, але ви змушені це робити. Деякі виробники в Україні щороку додають 240 тисяч тонн пальмової олії у продукти, а потім про це злочинно мовчать. Для них заробіток – передусім.
Ми хочемо заборонити гідрогенізовану пальмову олію і трансжири, та змусити виробників вказувати реальний склад продуктів.
 
Сьогодні разом з колегою Юрій Камельчук і експертами Yana Kazmina, Анастасія Данилюк організували пресконференцію. Ми відстоюємо право українців споживати здорову їжу. Здорова нація – перш за все. Дякую колегам та усім, хто підтримує нас у цій ініціативі!», - йдеться в повідомленні. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews