22-річний рівнянин викрав позашляховик

12.03.2021 12:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У рамках досудового розслідування за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, поєднаного із проникненням, слідчі відділення №2 (смт Рокитне) зібрали достатньо доказів для повідомлення про підозру  жителю обласного центру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 289 КК України.

Нагадаємо, про зникнення із подвір’я будинку автомобіля «BMW X5» до поліції повідомив 18 лютого його власник, 33-річний житель села Дроздинь колишнього Рокитнівського району.

У результаті проведених розшукових заходів працівники управління карного розшуку вийшли на слід осіб, причетних до незаконного заволодіння транспортним засобом. Ними виявилися троє уродженців Корецького району, 21-го, 22-х та 26-ти років, двоє із яких проживають у Рівному. 

Під час санкціонованих обшуків поліцейські виявили та вилучили пістолет, наручники, а також автомобіль «Mercedes-Benz ML» на іноземній реєстрації, за допомогою якого ті дісталися до місця злочину.

Викрадений позашляховик молодики залишили на стоянці супермаркету у місті Житомир. Там його 26 лютого виявили і вилучили правоохоронці. Відповідно до ухвали суду на вилучені транспортні засоби накладено арешт.

У ході кримінального провадження слідчі відділення №2 (смт Рокитне) встановили, що 22-річний рівнянин за допомогою заздалегідь виготовленого ключа проник до салону автомобіля «BMW X5» та незаконно заволодів транспортним засобом. 

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews