Рівнянин потребує допомоги у боротьбі з тяжкою недугою

22.03.2021 22:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Днями молодому рівнянину Віталію Романюті лікарі діагностували страшну хворобу - альвеолярну рабдоміосаркому. Пухлина агресивна та потребує невідкладного лікування. Родина та близькі просять допомогти врятувати життя хлопця!

Про горе, яке спіткало родину, стало відомо із соцмереж. Сестра Віталія Романюти розмістила на своїй сторінці допис, у якому просить про допомогу усіх небайдужих людей:

«Привіт Всім! Ніколи не думала, що колись вимушена буду звертатися до близьких, знайомих та не знайомих мені людей за допомогою!

Моєму молодшому брату, Романюті Віталію Валерійовичу, 21.07.2000 року народження, встановили діагноз АЛЬВЕОЛЯРНА РАБДОМІОСАРКОМА!

Пухлина дуже агресивна та потребує негайного лікування! На жаль, на сьогоднішній день втрачено багато часу на дослідження та встановлення діагнозу! У вівторок (23.03.2021 р.) у Віталіка буде перша хімія. Ми всі щиро віримо, що нам вдасться вирвати з лап страшної недуги нашого Віталіка!

Та, на жаль, без вашої допомоги нам не справитись! 

Наша сім'я буде щиро вдячна за будь яку допомогу».

Картка Віталія: 5168 7573 2571 8874 (Романюта Віталій Валерійович) - ПриватБанк.

Родина Віталія Романюти та редакція сайту "Новини Рівненщини" просить усіх небайдужих відгукнутися та допомогти. Не будьмо байдужими до чужої біди!

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews