У Рівному знову обіцяють облаштувати кільце на перехресті вулиць Макарова-Дубенська (ФОТО)

08.04.2021 10:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному на перехресті вулиць Макарова-Дубенська (біля автозапавки WOG) облаштують кільце. Подбати про це пообіцяв голова Рівного Олександр Третяк. 

Мешканці Рівного вже не один рік скаржаться на цю ділянку дороги. Причому, за цей час стан дорожнього покриття значно погіршився.

Міський голова Рівного Олександр Третяк прокоментував ситуацію: 

«Наша техніка активно працює над наведенням порядку та приведенням вулично-шляхової мережі до належного вигляду. Є території, зокрема, на перетині вулиць Макарова-Дубенська, де вкрай незадовільна ситуація. Там дуже велика ямковість. Вже найближчим часом там буде розпочинатись серйозний фронт робіт по підготовці до облаштування кільця. Також буде приведено до ладу дорогу до заправки WOG», - зазначив мер міста.

Облаштувати «турбокільце» або встановити світлофор обіцяла й попередня влада міста, та поки зазначена ділянка дороги лишається аварійною. 

null
Фото https://rvnews.rv.ua/

 

null
Фото https://rvnews.rv.ua/

 

null
Фото https://rvnews.rv.ua/

 

null
Фото https://rvnews.rv.ua/

 

null
Фото https://rvnews.rv.ua/

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews