Освітяни Рівненщини серед призерів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021»

12.04.2021 19:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
 

Днями завершився фінальний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021», який вперше проходив в онлайн форматі. Серед призерів - педагоги Рівненщини.

Так, у вперше встановленій номінації «Керівник закладу освіти: відкриття року» переміг директор опорного закладу Прислуцького ліцею Сергій Минюк. Він показав вагомі досягнення в управлінській діяльності.

У номінації «Математика» дипломантом конкурсу стала вчителька Білокриницького ліцею Марина Козачук. Представниця Рівненщини продемонструвала високий рівень предметно-методичної та інформаційно-цифрової компетентностей.

«Рівненщина пишається здобутками і досягненнями своїх земляків. Щиро вітаю педагогів з відзнаками! Зичу доброго здоров'я, невичерпної енергії, оптимізму та нових звершень та перемог», - зазначив перший заступник голови рівненської ОДА Сергій Подолін.

Нагадаємо, що цьогоріч вперше конкурс «Учитель року-2021» проводився в онлайн режимі. Освітяни змагалися у номінаціях «Математика», «Українська мова та література», «Керівник закладу освіти» та «Трудове навчання».

null
 

 

null
 

Прес-служба РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews