В Острозькій академії відкрили Лабораторію досліджень гібридних загроз національній безпеці

16.04.2021 13:12   Джерело: golos.com.ua/
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Національному університеті «Острозька академія» відкрито Науково-дослідну лабораторію «Лабораторія досліджень гібридних загроз національній безпеці». Вона готуватиме матеріали аналітичного характеру, присвячені актуальним подіям та гібридним загрозам національній безпеці України та інших держав.

Пише http://www.golos.com.ua/ 

Керівником призначено старшого викладача кафедри політології та національної безпеки Тараса Жовтенка.

null
Ректор Ігор Пасічник та декан факультету політико-інформаційного менеджменту Олена Шершньова під час відкриття лабораторії

— За допомогою цієї лабораторії ми плануємо структурувати програму навчання спеціальності «Національна безпека». Залученими до роботи можуть бути студенти та викладачі інших спеціальностей. Усі охочі зможуть пройти тематичні курси у науково-дослідній лабораторії, яка спрямована саме на протидію гібридним загрозам. Я впевнений, що лабораторія буде досить потужно функціонувати та виконувати свою роль, — прокоментував ректор НУОА, Герой України Ігор Пасічник.

Автор: Олексій КОСТЮЧЕНКО

Фото надано автором

Джерело: http://www.golos.com.ua/ 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: golos.com.ua/