Під час закупівлі товарів для «Пакунків малюка» виявили зловживання на 130 мільйонів гривень

27.04.2021 07:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
На засіданні комітету з питань антикорупційної політики розглянули законопроект #5173, метою якого є вдосконалення  Закону України «Про запобігання корупції».
 
Про це повідомив голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ з питань антикорупційної політики, народний депутат України Романа Іванісова:
 
«Сьогодні на засіданні комітету з питань антикорупційної політики готували законопроект #5173, автором якого я є, до другого читання. За участі представника НАЗК Дмитра Калмикова розглянули 22 поправки, які суттєво вдосконалюють процес декларування, а відповідно і Закон «Про запобігання корупції». На цьому пленарному тижні голосуватимемо за законопроект в сесійній залі.
 
Також прийняли рішення взяти на контроль питання про неефективне використання бюджетних коштів під час закупівлі товарів для «Пакунків малюка»: рахункова палата під час аудиту виявила зловживань на 130 млн грн! Для мене це просто шокуюча інформація.
 
Тому 11 травня представники нашого антикорупційного комітету відвідають засідання Рахункової палати і заслухають детальний звіт».
 
null
Фото з мережі Інтернет
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews