На Рівненщині вщент згоріла фура

02.05.2021 20:05   Джерело: Рівне вечірнє
Опубліковано : Рівненський Новинар

02 травня о 12:24 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу у вантажівці в місті Здолбунів по вулиці Шевченка.

На місце виклику було направлено чергове відділення вогнеборців 18-ї державної пожежно-рятувальної частини зі Здолбунова, чергове відділення рятувальників з Рівного та чергову зміну оперативно-координаційного центру обласного управління ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що горить передня частина та причіп вантажного автомобіля завантаженого дерев'яним вугіллям.

На гасіння було подано вогнегасячі речовини. Жертв та постраждалих внаслідок пожежі немає.

Вогнем знищено тягач (головку вантажівки) та пошкоджено до 2 метрів причіпа з дерев'яним вугіллям. Решту вантажу вдалося врятувати.

Зі слів водія він припаркував вантажний автомобіль та на кілька хвилин відлучився по справам, а коли повернувся передня частина автомобіля та причіп вже були охоплені вогнем. Чоловік одразу повідомив рятувальників.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне вечірнє