Житель Вараша, який збував метадон, проведе 8 років за ґратами

03.05.2021 15:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Обвинувачений упродовж лютого-березня 2020 року на території Володимирецького району неодноразово здійснював незаконний збут метадону.

Володимирецький районний суд підтримав позицію Вараської окружної прокуратури та визнав винним 35-річного жителя м. Вараш у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту та незаконному збуті наркотичного засобу, у тому числі в місця позбавлення волі, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 307 КК України).

Під час судового розгляду встановлено, що обвинувачений упродовж лютого-березня 2020 року на території Володимирецького району неодноразово здійснював незаконний збут метадону.

Дослідивши докази, враховуючи кількість наркотичного засобу та факт неодноразовості вчинення кримінального правопорушення, а також збут наркотичного засобу до місць позбавлення волі, суд призначив зловмиснику остаточне покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 років з конфіскацією майна.  

Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Вирок суду законної сили ще не набрав.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews