Стало відомо, хто очолив партію «УДАР» на Рівненщині

07.05.2021 15:12   Джерело: insider.rv.ua/ 
Опубліковано : Новини Рівненщини

На чолі політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» на Рівненщині став голова ГО «Союз перевізників України» Демчук Валентин Вікторович.

Відомо, що пан Демчук вже двічі був депутатом Рівненської міської ради від «Батьківщини». Та після внутрішньопартійного розколу він опинився за бортом всеукраїнського об’єднання «біло-сердечних». З 2009 по 2012 рр. він був помічником-консультантом народного депутата України Прокопчука Ю.В. На парламентських виборах 2012 року Валентин Вікторович балотується до українського парламенту за списками партії Наталії Королевської «Україна – вперед!». Але тоді ні пану Демчуку ні партії дружини «алюмінієвого короля» Юрія Солода до Верховної Ради пройти не вдалося.

В 2015 році Валентин Демчук робить ще одну спробу зайняти одне з крісел у Рівненській міській раді, але вже під прапорами «Громадського контролю». На відміну від бувшого прибічника Тимошенко і Королевської, партії у міськраду пройти вдалося.

З огляду на те, що партія «УДАР» оголосила нещодавно про початок трансформації у відкриту платформу і посилення компетентними кадрами, то 2021-й рік, можливо, подарує пану Демчуку справжні «чоловічі розваги», який буде розбудовувати «якісно новий тип відносин між державою та громадянином».

null
Фото з мережі Інтернет



 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: insider.rv.ua/