Шестеро рівнян змагатимуться на Кубку Європи з кікбоксингу (Відео)

15.05.2021 17:05   Джерело: ITV
Опубліковано : Рівненський Новинар

Шість володарів Кубку Європи. Саме такого максимального результату бажають шістьом рівнянам, які вже сьогодні відправляються до Сербії на змагання з кікбоксингу ВАКО. Напередодні виїзду з делегацією поспілкувалися наші кореспонденти.

Найбільші надії в цих змаганнях традиційно покладають на Аліну Мартинюк. Двадцятирічна спортсменка, яка ставить собі за мету потрапити та успішно виступити на аналозі Олімпіади, – Всесвітніх іграх, відчуває нестачу спарингів з суперницями міжнародного рівня. Тож, тільки зраділа, коли дізналася, що на Кубку Європи вона зможе зустрітися в ринзі з досвідченими кікбоксерками.

У змаганнях серед дорослих компанію Аліні Мартинюк в боротьбі за Кубок Європи також складе Ігор Дудник. Ще троє рівнян змагатимуться у своїх вагових категоріях серед старших юніорів – це Владислав Орел, Дмитро Леоновець та Данило Тищук. Наймолодшим представником нашого міста на Кубку Європи у Белграді буде дванадцятирічний Михайло Івтушок. Він вже сім років займається кікбоксингом у Романа Кроля, і минулоріч тріумфально дебютував на аналогічних змаганнях у Хорватії.

Тренер та голова рівненської міської федерації кікбоксингу ВАКО Роман Кроль з оптимізмом оцінює перспективи успішного виступу усіх без винятку спортсменів на змаганнях у Белграді. Додає, що крім завоювання медалей переслідує більш стратегічні завдання.

Кубок Європи у сербському Белграді відбудеться найближчими вихідними.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ITV