У Верховній Раді запропонували використовувати майно ліквідованих шкіл на розсуд громади

19.05.2021 14:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
У Верховній Раді розглянули у першому читання важливий для громад законопроект #5230, яким запропоновано використовувати майно ліквідованих малокомплектних сільських шкіл на розсуд громади.
 
Про це повідомив голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ з питань антикорупційної політики, народний депутат Роман Іванісов:
 
«Поветаємося до звичного темпу роботи у Верховній Раді. Законопроект #5199 ухвалений майже одностайно. Він дозволить українцям на підконтрольній території Луганської, Донецької та частини Харківської областей повноцінно скористатися державними програмами «Доступне житло під 7%» та «5-7-9 доступні кредити бізнесу». Одразу проголосували законопроект у цілому: 341 голос народних депутатів!
 
Також сьогодні розглянули у першому читання важливий для громад законопроект #5230, яким запропоновано використовувати майно ліквідованих малокомплектних сільських шкіл на розсуд громади.
 
Таким чином, кошти від використання вивільнених приміщень можуть бути використані не лише на освітні потреби, але й на вдосконалення системи ЖКГ, ремонт лікарень, закупівлю необхідного громаді обладнання тощо. Продовжуємо роботу вже на засіданні антикорупційного комітету».
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews