На Рівненщині є села без банкомату й аптеки

26.05.2021 22:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Народний депутат України Роман Іванісов зустрівся з місцевим активом села Плоске. Представника влади вразило, що на два села з населенням 2,5 тисячі людей немає ані банкомату, ані аптеки.
 
Про це голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов повідомив на своїй сторінці у Фейсбук:
 
«Продуктивна зустріч відбулася з місцевим активом села Плоске.  Зібралися освітяни, медики, молодь, пересічні жителі. Завітала і староста Наталія Гурко. Розповіли про проблеми села, які потребують негайного вирішення. Був шокований, що на два села з населенням 2,5 тис. людей немає ані банкомату, ані аптеки!
 
Медики жаліються, що за ліками змушені їхати в Острог, навіть стареньким привозять, бо ті самі не в змозі.
 
У плосківській школі навчаються близько 200 дітей, проте й досі немає техніки для комп‘ютерного класу. Попередня влада потреби плосківчан не чула, нова - поки ще не розібралася з бюджетними надходженнями. Але ж ми живемо у часи діджиталізації, і де, як не у школі мають навчати дітей комп‘ютерній грамотності!?!
 
Обов‘язково до нового навчального року придбаємо комп‘ютери для навчання сільських школярів.
Також є проблеми і зі спортивним майданчиком. Неякісне покриття не дає змоги проводити футбольні змагання, навіть тренуватися важко на нерівному полі. Вчитель фізкультури пожалівся, що не вистачає навіть м‘ячів.
 
Саме під час нашої зустрічі на маленькому майданчику підлітки з захопленням ганяли м‘яча. І це ж добре, коли діти займаються фізкультурою, спортом, а не плентаються по задвірках! Передав учителю матеріальну допомогу, тож у школярів скоро з‘являться нові футбольні м‘ячі і сітка на воротах.
Загалом, зустріч пройшла дуже конструктивно! Дякую усім, хто знайшов час поспілкуватися зі мною! Коли ми разом, усі проблеми вирішувати набагато легше!».
 
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews