У Рівному презентують виставку творів художників світового рівня

07.06.2021 11:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Галерея європейського живопису «Євро-Арт» до свого 10-річчя презентує виставку творів художників світового рівня, на які глядач на будь-якому континенті світу от уже не один десяток років дивиться, затамувавши подих.
 
Рівняни вперше отримали нагоду побачити в одній виставці оригінальні твори живопису Генрі Джозефа Пауельса, Теодора Руссо, Яна Саймонса, Томассіна Дезіре, Роберта Фалька, Давида Бурлюка, Адальберта Ерделі, Миколи Глущенка, Івана Труша, Карло Звіринського, Йосипа Бокшая, Сергія Васильківського, Андрія Коцки, Федора Манайла, Олекси Новаківського, Романа Сельського, Валентини Цвєткової, Сергія Шишка, Валентина Сєрова, Станіслава Жуковського та ще майже 20 художників зі світовим ім’ям!
 
І так!!! Вірте зараз своїм очам – ми презентуємо вам також графіку та літографії Пабло Пікассо, Сальвадора Далі і Марка Шагала!
 
Усе найкраще – в одній виставці у «Євро-Арті» для вас, рівняни!
 
Нас очікує справжній вибух найкращих у світі емоцій!
 
Чекаємо на вас до 18 липня 2021 року з 11:00 до 19:00 за адресою: м. Рівне, проспект Миру, 4.
 
Dress-code: захисні маски і соціальна дистанція.
Вхідний квиток на виставку: 50 грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews