У центрі Рівного французи покажуть вуличну виставу «Три Тотеми» (ВІДЕО)

07.07.2021 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У рамках фестивалю «Французька весна» Альянс Франсез міста Рівне запрошує на неймовірну вуличну виставу «Три Тотеми» від французької компанії «Les Quidams» за підтримки Посольства Франції в Україні, Французького інституту в Україні та Рівненської міської ради. Рівне ще такого не бачило! 

Рухаючись плавно та неквапливо, фігури раптом оживають та починають з легкістю танцювати. На публіку чекає відкриття: що ж це за загадкові тіні, які випромінюють світло?Народившись у містечку Етрез на сході Франції, творча компанія «Les Quidams» є сьогодні відомою у 40 країнах світу, в тому числі, в Україні, завдяки своїм дивовижним перформансам, які занурюють нас у світ вуличного мистецтва. Їхня спеціалізація – мандрівні вистави, під час яких публіка гуляє серед велетенських невагомих силуетів, які беззвучно линуть між глядачами.

Про компанію
Компанія Quidams була заснована у 1994 році Жаном-Батістом Дюпре. З тих пір вона створила понад десять вистав, які були представлені у понід сорока країнах Європи, в Австралії, Азії та Південній Америці. Команда компанії складається із 20 акторів та технічних співробітників із бекграундом у різних галузях (театр, танець, музика, цирк). Окрім безпосередньо гастрольних проєктів, компанія займається також просуванням вуличного мистецтва (відкриті репетиції, стажування, практичні майстерні, мистецькі резиденції…)
Це те, що не можна пропустити! 

До зустрічі 9 липня о 21:30 у самому серці Рівного - на Майдані Незалежності. 

Чекаємо усіх! Вхід вільний!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews