За вбивство бабусі неповнолітнього дубенчанина засуджено до 7 років позбавлення волі

28.07.2021 09:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Вироком Дубенського міськрайонного суду засуджено неповнолітнього 17-річного мешканця міста Дубно до 7 років позбавлення волі за вбивство бабусі, за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України.

Під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів та прокурором доведено в суді, що наприкінці січня 2021 року, обвинувачений на ґрунті триваючих неприязних відносин з бабусею свого вітчима, умисно наніс цвяходером, який приніс з собою, не менше трьох ударів в область голови потерпілої, спричинивши таким чином тілесні ушкодження у виді відкритої черепно-мозкової травми, від отримання якої 84-річна жінка померла у лікарні, не приходячи до свідомості.

Прокурором в судовому засіданні вина неповнолітнього в інкримінованому злочині доведена повністю.

Досудове розслідування здійснювалося слідчим відділенням Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області за процесуального керівництва Дубенської окружної прокуратури.

На даний час рішення законної сили не набрало. До набрання вироком законної сили засуджений залишатиметься під вартою.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews