Павло Зібров обурений діями телеканалу «Інтер»

01.08.2021 20:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Головний вусань України Павло Зібров різко висловився щодо дій телеканалу «Інтер». Ситуація стосується реклами концерту колеги Зіброва по мистецькому цеху Олега Винника, яку телеканал продублював російською мовою, в т.ч. і пряму мову артиста. Це й обурило Павла Зіброва та багатьох, хто прочитав його паблік.

Фото з мережі Інтернет
«Сьогодні моєму обуренню немає меж і не вистачає слів українською мовою. Перемикав телевізійні канали і випадково потрапив на рекламу концерта Олега ВИННИКА на каналі Інтер, який, доречі, з задоволенням буду дивитись, але..... Повернемось до реклами, яка звучала з вуст ОЛЕГА українською мовою і також рухомий рядок і його пряма мова теж українською і, раптом.... - за кадром голос диктора все це перекладає на російську мову.Здалося по мені вдарив струм ОБУРЕННЯ і це перед 30 - річчям Незалежності України!
По перше, це порушення закону про МОВУ, бо реклама з 16 липня 21 року має звучати тільки Українською мовою. І мені цікаво запитати у генерального продюсера телеканалу Інтер госпожи Безлюдної, яка мені, здається просто не поважає закони України. Скажіть будь ласка, громадяни України не розуміють українську мову, чи цей концерт буде транслюватися у Воронежі, або Ростові????
І звертаюсь до Нац. ради з телебачення і радіомовлення України-- подивіться сьогоднішні ранішні реклами цього концерту.
Ще раз хочу вам дати пораду госпожа Безлюдна: Полюбіть нарешті Україну і нашу мову так, як люблю її я, Народний артист України Павло Зібров».
 
Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews