Острозький Військовий ліцей продовжить очолювати Ігор Приступа

26.08.2021 09:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

25 серпня відбулися три засідання конкурсної комісії, яка обирала переможця конкурсу на посаду начальника КЗ «Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Острозького» РОР.

Нагадаємо, що до участі у конкурсі було допущено чотири кандидати. Зокрема, нинішній керівник ліцею Ігор Приступа, який очолював заклад 2 роки, колишній директор ліцею Дем’ян Поліщук, підполковник Василь Олійник та заступник начальника управління бойової підготовки командування ВМС ЗС України капітан І рангу Ігор Колежнюк. Останній на конкурсний відбір не з’явився.

Три кандидати на посаду проходили перевірку на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти та на професійну компетентність шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання. Також вони представили своє бачення перспективного плану розвитку військового ліцею.

У результаті оцінювання Ігор Приступа набрав найвищу кількість балів серед усіх кандидатів – 10 балів. Зауважимо, що це найвища кількість балів. Водночас Дем’ян Поліщук набрав 7 балів та Василь Олійник - 3 бали. Отож, Ігоря Приступу оголошено переможцем конкурсного відбору на посаду начальника КЗ «Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Острозького». 

Відповідно до Закону України "Про повну загальну освіту", голова обласної ради має укласти контракт з Ігорем Приступою терміном на 6 років. 

Прес-служба Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews