«У Рівненський обласний шкірвендиспансер придбали новий сучасний апарат УЗД», - Олександр Ковальчук

01.09.2021 21:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У стаціонарне відділення Рівненського обласного шкірно-венерологічного диспансеру придбали новий портативний ультразвуковий апарат.

550 000 грн на це виділили із держбюджету за сприяння народного депутата від Рівного Олександра Ковальчука. Це кошти депутатської субвенції, так званого “соцеконому”.

Сьогодні стаціонарне відділення диспансеру, що на вулиці Свободи, 12, розраховане на 40 пацієнтів. Лікуються тут не лише рівняни і жителі Рівненщини, а й сусідніх областей - Волинської, Хмельницької, Тернопільської.

«Лікарня має унікальне обладнання для лікування псоріазу та інших шкірних захворювань, а тепер тут будуть повністю забезпечені і послугами апарату ультразвукової діагностики, який раніше доводилося брати в оренду. Тим більше, що новий апарат - портативний. Тому дізнавшись про потребу закладу в таких послугах, я вніс його придбання у список на отримання державної субвенції, і ось нове обладнання - вже в лікарні», - поділився Олександр Ковальчук, який неодноразово зустрічався із керівництвом диспансеру. 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews