Рівненський волейбольний клуб у другому етапі Кубку України

01.10.2021 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Вперше команда волейбольного клубу «Патріот-Рівне» бере участь у чоловічому Кубку України Dmart сезону 2021-2022 з волейболу.
 
Рівненський клуб розпочав свій виступ з І-го етапу у м.Житомир, де спортсменів очікували команди : ВК «Житичі-ДЮСШ» м.Житомир (Вища ліга України), ВК «Біоресурс» м.Житомир (Друга ліга України) та ВСК «МХП-Вінниця» смт.Тростянець (Вища ліга України).
 
Перший ігровий день видався для нашої команди надзвичайно важким та суперемоційним, адже нам протистояла команда-господар нашої групи - ВК «Житичі-ДЮСШ».
 
Рахунок матчу - ВК «Житичі-ДЮСШ» м.Житомир - ВК «Патріот-Рівне» Рівненська область 0:3 (23:25 32:34, 24:26).
 
На другий ігровий день нашій команді протистояла досить непередбачувана команда ВК «Біоресурс» м.Житомир. Суперники розпочали першу партію дуже вдало і одразу пішли у відрив 5:2 але вдалі хвилинні перерви тренера - Козловського Віктора Садковича дозволили скоротити відставання та вирвати перший сет, після чого суперник уже не зміг нічого протиставити нашому клубу.
 
Рахунок матчу - ВК «Біоресурс» м.Житомир (Друга ліга України) - ВК «Патріот-Рівне» Рівненська область 0:3 (22:25 17:25 21:25).
 
Після цієї гри ВК «Патріот-Рівне» разом з ВСК «МХП-Вінниця», які також після другого ігрового дня мали дві перемоги, достроково вийшли до ІІ Етапу Кубку України Dmart сезону 2021-2022, тому гра третього дня уже нічого не вирішувала.
 
За матеріалами пресслужби Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews