Протягом 9 місяців 2021 року рівненські аудитори забезпечили відшкодування втрат ресурсів на 33,2 млн гривень

14.10.2021 10:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

З початку цього року фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області забезпечили відшкодування втрат ресурсів на 33,2 млн грн, зокрема, до бюджетів різних рівнів, бюджетних установ, підприємств та організацій надійшло 4 млн гривень.

За результатами ревізій та перевірок закупівель фахівці Держаудитслужби виявили втрат фінансових та матеріальних ресурсів на загальну суму 91,8 млн гривень.

За допущені фінансові порушення та перешкоджання в проведенні ревізій складено 24 протоколи про адміністративну відповідальність та 17 протоколів за порушення законодавства про закупівлі.

До правоохоронних органів передано матеріли 19 ревізій та перевірок закупівель, розпочато 28 досудових розслідувань та вручено 20 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Від упровадження пропозицій, наданих управлінням, за результатами проведених державних фінансових аудитів економічний ефект становить понад 12 млн гривень.

Любов Клекотка,
пресслужба 
Управління Західного офісу Державної аудиторської служби в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews