Родина Блащуків з Рівного потребує допомоги

18.10.2021 00:56   Джерело: https://rivne1.tv/
Опубліковано : Наталія Рівненська

Жителька Рівного, дружина і мама трьох дітей Оксана Блащук просить небайдужих про допомогу. Все життя їхньої родини - це постійне лікування, а також реабілітація чоловіка та дітей.

null
 

Повідомляє Рівне 1

Чоловік Оксани - Блащук Михайло - інвалід першої групи, хворіє рідкісним, швидкопрогресуючим захворюванням: спіноцеребелярна атаксія (атрофія мозочку), непрацездатний і повністю прикутий до візка вже 8 років.

Оксана та Михайло виховують трьох дітей: 21-річну Діану, 15-річну Анастасію та 9-річного Давида.

Діані, як і батькові, діагностували важке захворювання: спіноцеребелярна атрофія мозочкупорушення координації рухів, часті падіння і травмування ніг, атрофія м'язів. З 15-ти років дівчина є інвалідом. Але її ще можна врятувати від інвалідного візка. Для цього необхідне дороговартісне лікування та безперервні курси реабілітації.

Середня дочка Блащуків - Настя - має гіперінсулінізм, через вродженний аутоімунний тіріоїдит. А Давид, який часто хворіє, через відсутність імунітету, страждає наслідками тубоотиту та парезу обличчя, також потребує постійної реабілітаційної, вітамінної підтримки.

Наразі Діана потребує термінової реабілітації. Збільшився гіпертонус нижніх кінцівок і їй стало важче ходити. Лікарі закликають пройти лікування з ЛФК, теплим басейном та соляними ваннами. Таке можливо у клініці в Трускавці "Модричі" або лише за кордоном. А вартість реабілітації на 10 днів 75 000 грн разом із супроводом.

Для пані Оксани це космічні суми коштів. І лише завдяки милосердю людей, діти матимуть змогу лікуватись.

Допоможіть родині Блащуків витримати ці перешкоди, вистояти, подарувати Діаночці рух життя та шанс на самостійне пересування, а Давидику зміцнитись, щоб міг ходити до школи і навчатись разом з іншими дітьми.

ПриватБанк 5167 9851 0008 4490

Блащук Оксана Віталіїївна

Переслати допомогу можна за адресою:
м.Рівне, вул.Ювілейна, 5/180
Оксана Блащук ,
0991656960 , 0980372461
м.Рівне, Нова пошта, склад 37.

Для допомоги коштами через Western Union, Contact, UniStrim:

Ukraina, Rivne, Oksana Blashchuk,
+380991656960

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: https://rivne1.tv/