Інтер’єр з обкладинки: у Рівному відкриють сучасний магазин плитки та сантехніки АГРОМАТ

25.10.2021 09:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


Хто не мріяв жити в інтер’єрі зі сторінок глянцевого журналу? АГРОМАТ точно знає, як створити будинок, готовий до зйомки крупним планом. Завітайте на святкове відкриття нового магазину у м. Рівне 30 жовтня 2021 року, за адресою вул. Макарова, 18.

null
 

АГРОМАТ — ваш гід у світі дизайну

Часто, коли ми намагаємося оформити власний інтер’єр, результат далеко не завжди схожий на обкладинку журналу. Компанія АГРОМАТ уже 28 років допомагає створювати затишні оселі, про які ви мріяли. Адже свій асортимент визначає дуже ретельно та співпрацює зі світовими лідерами кераміки та сантехніки.

Новий магазин АГРОМАТ у Рівному — це сучасний дизайнерський простір, що презентує безліч уже продуманих рішень для оформлення ванної кімнати. Готові шоу-руми магазину дають змогу підібрати такі самі товари та просто відтворити це в себе вдома. Просто оберіть свій дизайн!

null
 

АГРОМАТ — це персональний сервіс

Кожний покупець отримує персонального менеджера, який знається на останніх інтер’єрних трендах, властивостях матеріалів, правилах комбінування текстур та кольорів, характеристиках товару. А в разі необхідності має контакти дизайнерів чи архітекторів, з якими співпрацює компанія.

АГРОМАТ — усе для ремонту в одному місці

Плитка, сантехніка, освітлення, аксесуари для ванної кімнати та супутні товари для ремонту — усе це в одному місці, для максимально швидкого та комфортного вибору. Величезний асортимент під конкретні проєкти та різні бюджети. Обрати, купити й доставити товар можна «тут і зараз». Адже мета компанії — скоротити ваш шлях до втілення інтер’єру мрії.

Магазин АГРОМАТ — повністю онлайн

Робити ремонт не виходячи з дому — просто. Інтернет-магазин https://shop.agromat.ua/ пропонує безмежний вибір плитки, мозаїки, ванн, душових кабін, умивальників, унітазів та інсталяцій, а також меблів для дому та ванної кімнати, освітлення, будівельної хімії, інструментів для ремонту, термообладнання. Усього понад 1000 кращих брендів.

Відтепер сучасні та якісні матеріали для ремонту доступні й жителям Рівного. Під час святкового відкриття магазину АГРОМАТ буде проведена безпрограшна лотерея, де кожний відвідувач отримає приємний бонус від компанії.

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews