Роман Іванісов: «Чергові 10 млн грн для Рівненщини затверджено»

29.10.2021 15:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Розпорядженням Кабінету Міністрів №1337-р від 28.10.2021 затверджено розподіл третього етапу державної субвенції на соціально-економічний розвиток територіальних громад.

Відтак, на третій етап Романом Іванісовим були внесені наступні об’єкти:

- Реконструкція мережі вуличного освітлення із застосуванням енергозберігаючих технологій по вул. Шкільна (частково), Зарічна, Набережна, Нова, Новоселів, Ясна в с. Кустин Олександрійської сільської громади в сумі 948 тис. грн.

- Придбання 19 одиниць комп’ютерної та оргтехніки для навчальних закладів: опорного закладу "Дядьковицький ліцей" у с.Дядьковичі та його дошкільного підрозділу у с. Верхівськ, комунального закладу дошкільної освіти "Сонечко" с. Іванівка Великомежиріцької ТГ, Річецького навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – заклад дошкільної освіти" Корецької ТГ на загальну суму 316 тис. грн.

- Придбання сміттєвозів для Білокриницької та Зорянської сільських і Здолбунівської міської об’єднаних територіальних громад. на суму 6 млн грн.

- Придбання вуличного спортивного комплексу для Андрусіївського навчально-виховного комплексу "Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів" Гощанської ТГ на суму 36 тис. грн.

- Капітальний ремонт будівлі клубу в с. Старожуків Зорянської ТГ на суму 1 млн. грн.

- Будівництво міні-футбольного поля із штучним покриттям на території Користівського НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти" Корецької ТГ на суму 1,7 млн грн.

Народний депутат України Роман Іванісов закликав голів територіальних громад, місцевих депутатів відповідально поставитися до використання бюджетних грошей, не зволікати з проведенням необхідних тендерів і закупівель, а місцевих жителів – проконтролювати виконання робіт підрядниками,  адже все це робиться  заради добробуту громад і комфорту кожного мешканця.

Протягом 2021-го року вже було розподілено 20 млн грн державної субвенції на соціально-економічний розвиток. Ці кошти пішли на закупівлю медичного обладнання для амбулаторій, комп’ютерної техніки для шкіл, ремонт закладів освіти та культури.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews