Олександр Ковальчук зустрівся із Саакашвілі у грузинській в'язниці

30.10.2021 14:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Народному депутату від м. Рівне Олександру Ковальчуку вдалося зустрітися із Міхеїлом Саакашвілі, який зараз перебуває в’язниці в Грузії.

null
Фото з мережі Інтернет

За словами рівненського нардепа, стан Саакашвілі - критичний, через довготривале голодування (голодує уже 30 днів) у нього залишилося мало сил. Саакашвілі у в'язниці не дають можливості здійснювати телефонні дзвінки і він не має права виходити на прогулянку.

null
 

“Йому необхідно перебувати в нормальній лікарні. Міхеїл якнайшвидше має повернутися до України. Ми повинні на всіх рівнях звертатися до грузинської влади і до міжнародних партнерів!”, - переконаний Ковальчук.

За його інформацією, українська сторона вже підготувала текст звернення до Грузії з вимогою передати експрезидента Міхеїла Саакашвілі Україні. 

Також у Тбілісі Олександр Ковальчук разом із колегою, народною депутаткою Юлією Клименко зустрілися із матір’ю Саакашвілі - Гіулі Аласанією. 

“Ми познайомились декілька років тому, вдома у Міхеїла під Києвом. Говорили про політику та відносини між нашими державами. Про Міхо. Просто про життя. Про різне… Висловили їй слова підтримки”, - поділився нардеп на своїй сторінці у Facebook.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews