Бадмінтон об’єднує аматорів та професіоналів з Рівненщини

01.11.2021 17:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


Всім, хто ще в роздумах в якому спорті себе випробувати, порадимо бадмінтон. Адже, це досить доступний для всіх вид рухової активності.

Окрім того, на майданчик чи в спортзал можна приходити всією родиною, з друзями, щоб згуртуватись у командній грі та з користю провести вільний час. Ще цілий ряд «плюсів» бадмінтону – майданчиком може слугувати будь-яка рівна поверхня, доступний інвентар, брати участь у грі можуть одночасно і дорослі, і діти.

Цими вихідними комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням НОК України в Рівненській області об’єднали любителів гри у бадмінтон у черговому турі конкурсу «Спортивні рекорди».

За його умовами, учасники в парі, протягом 30-ти секунд демонстрували свої здібності з передачі бадмінтонного волана ракетками.

За підсумками конкурсу, перше місце здобули Коваль Лука та Тимощук Олександр (Томашгородський ліцей №1, Рокитнівська ТГ), які вже не вперше беруть участь у наших конкурсах, та покращили свої результати, хоча і не здолали минулорічний рекорд - 52 передачі. Друге місце посіли Дубинець Любов та Сайчишина Інна (Дубровицька ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Дубровицька ТГ) здійснивши лише на 2 передачі менше лідерів! А бронзові нагороди дісталися Олегу та Сергію Пелехам (м. Рівне) – 45 передач за встановлений час.

Всі переможці та призери будуть нагороджені медалями, дипломами і сувенірами від організаторів конкурсу. 

Грайте в бадмінтон і забудьте, що таке проблеми зі здоров'ям і поганий настрій! 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews