В Україні з’явилася авіакомпанія, яка для пасажирських перевезень масово експлуатує літаки АН148/158

03.11.2021 09:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
«В Україні з’явилась авіакомпанія, яка для пасажирських перевезень масово експлуатує літаки АН148/158, розроблені на державному підприємстві «Антонов». З великим задоволенням взяв участь у запуску першого рейсу «Київ-Миколаїв» нового українського авіаперевізника Air Ocean Airlines». - 
Народний депутат ВРУ від Рівненщини Роман Іванісов разом з іншими народними депутатами нещодавно мав змогу долучитися до дебюту авіакомпанії.
 
null
Фото з мережі Інтернет
За словами Романа Іванісова, перевізник буде проводити повний цикл обслуговування літаків в Україні, зокрема на державних компаніях. До прикладу, планерами буде займатися «ДП Антонов», двигунами – «Мотор Січ», стійками шасі – «ЮжМаш».
 
Приємною особливістю авіаперевізника є ідея сполучення з невеликими аеропортами України. Сьогодні компанія вже експлуатує 2 літаки в Україні. Також є домовленість про поставку ще одного літака до кінця поточного року, і ще трьох – на початку наступного. Загалом заплановано залучити до перевезень близько 10 літаків АН148/158, запевняють у авіаперевізника.
null
Фото з мережі Інтернет
У Air Ocean Airlines нам розповіли, що працюють з європейськими інвесторами та партнерами. А це стало можливим завдяки створенню державою сприятливого інвестиційного клімату та дієвого механізму співпраці з державними установами, зокрема, з Укрінвестом та інвестиційною нянею.
Народний депутат України Роман Іванісов, як член антикорупційного комітету ВРУ, наголошує, що корупційні ризики у розвитку української авіаційної галузі мають бути мінімізовані.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews