На Рівненщині розшукують жінку, яка заблукала у лісі

04.11.2021 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Лругого листопада, близько 22 години до поліції звернулася 31-річна жителька села Воронки, колишнього Володимирецького району, що о дев’ятій ранку пішла в ліс 53-річна матір та не повернулася. 

Боровик Олена Африківна, 1968 року народження, зріст орієнтовно 155 сантиметрів, худорлявої тілобудови, волосся темне із сивиною. 

Була одягнена в чорний плащ, чорні штани та зелені гумові чоботи. Відомо, що жінка живе неподалік лісу, а ходила туди майже щодня.  
 
На розшук жінки орієнтований особовий склад відділення поліції №1 (смт Володимирець) Вараського РВП. Поліцейські рятувальники, лісівники та небайдужі мешканці прочісують ліс та оглядають місцевість неподалік села Воронки. Наразі розшукові заходи результату не дали, пошуки тривають.  

Кому відома будь-яка інформація про можливе місцеперебування зниклої, негайно повідомити до поліції за номером телефону 068-853-53-91 або на спецілінію «102». 

Пресслужба ГУНП Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews