Рівненський драматичний театр відновив роботу. А як щодо лялькового

10.11.2021 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Рівненський обласний академічний театр ляльок на період дії «червоної» зони призупинив показ вистав. Однак театр працює. За словами директора Володимира Данилюка, вони проводять репетиції, готують нові постановки.

- Ми сподіваємося, що незабаром вийдемо з «червоної» зони, тому активно працюємо над новорічно-різвяною програмою. Перед театром розмістимо локацію Святого Миколая, - розповів Володимир Данилюк.

За словами директора театру, з 65 працівників повністю вакцинований 61. До грудня повний курс вакцинації планують пройти всі працівники Рівненського обласного театру ляльок.

Слід нагадати, що 9 листопада, Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр відновив роботу. Як роз’яснив директор та художній керівник театру, депутат обласної ради Володимир Петрів, колектив дуже скучив за своїми глядачами і робить усе можливе, щоб відновити показ улюблених вистав.

- Всі наші актори отримали щонайменше першу дозу вакцини. Ми активно працюємо над тим, щоб усі наші працівники були повністю провакциновані. Тому готові приймати глядачів, жорстко дотримуючись карантинних вимог «червоної зони», - повідомив Володимир Петрів.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews