На запрошення Олександра Ковальчука Рівне відвідав голова Держагентства лісових ресурсів 

10.11.2021 12:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На запрошення народного депутата Олександра Ковальчука Рівне з робочим візитом відвідав голова Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Болоховець.

null
 

Депутат організував діалог головного лісівника країни з провідними деревообробними та меблевими компаніями краю. 

null
 

Вони разом із народними депутатами, головою ОДА, а також начальником Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталієм Суховичем та першою заступницею директора “Prozorro.Продажі” Дариною Марчак обговорювали законопроєкт «Про ринок деревини», проблематику роботи місцевих деревообробних підприємств.

“Розмова була непроста і гостра, але по-іншому не могло бути, адже всі підприємства області відчувають гострий дефіцит сировини, а галузі в цілому потрібен прозорий і збалансований законопроєкт «Про ринок деревини». Це факт, і для парламенту зараз це одне з найважливіших завдань. Переконаний, що долю галузі треба вирішувати саме на таких зустрічах в регіонах, вести чесний діалог з місцевими переробниками. Дбати про розвиток економіки!”, - резюмував Олександр Ковальчук.

null
 

Також вони відвідали «Кроноспан Рівне» - компанію, яка реалізовує найбільший за 30 років інвестиційний проєкт у Рівненській області та Україні.

Обговорили важливість забезпечення деревообробних підприємств деревиною, важливість розвитку на Рівненщині меблевого кластера. 

null
 

Зійшлись на думці, що лісівникам та європейському бізнесу варто поглиблювати публічну комунікацію задля ефективного реформування галузі.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews