Відомого рівненського хірурга нагородили посмертно

13.11.2021 14:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

В Ураїні посмертно нагородили відомого хірурга Михайла Степановича Вервегу. Нагороду отримала його донька Богдана Вервега.

На своїй сторінці у Фейсбук вона подякувала народному депутату ВР України Роману Іванісову за сприяння в отриманні нагороди.

null
 

Зокрема, народний депутат висловив щиру повагу та захоплення постаттю Михайла Вервеги. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук: 

Нагадаємо, Михайло Вервега працював завідувачем хірургічного відділення КЗ "Рівненська центральна районна лікарня", був депутатом Рівненської обласної ради від політичної партії "Батьківщина". Його донька Богдана Вервега також є членом політичної сили і представляє її в Рівненській районній раді. Крім того, донька продовжила лікарську справу батька, обравши своїм фахом медицину.

Довідка.

Михайло Степанович Вервега народився 28 жовтня 1953 року в смт Делятин, Івано-Франківська область. Після закінчення Делятинської середньої школи в 1971 році, поступив до Івано-Франківського медичного інституту, який закінчив у 1977 році і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря. Направлений на роботу у Рівненську область. Інтернатура за спеціальністю «Хірургія» – 1977-1978 роки. З 1978 року працює хірургом Рівненської центральної районної лікарні. З 1991 року – завідувач хірургічного відділення. Хірург вищої кваліфікаційної категорії за спеціальністю «Хірургія» –  з 1992 року.

Нагороди: Нагороджений Подякою Кабінету міністрів України в 2002 році, Почесною грамотою Верховної ради України у 2006 році.

Опублікував ряд наукових статей у журналах «Хірургія», «Клінічна хірургія».

Військове звання – капітан медичної служби запасу.

Депутат Рівненської обласної ради ІІ-V скликань. Член Дорадчої ради при Комітеті Верховної Ради з питань охорони здоров’я.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews