Рівненський «Верес» отримав нового спортивного директора. Хто ним став

24.11.2021 15:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Екс-футболіст донецького Шахтаря, семиразовий чемпіон України та володар Кубку УЄФА В'ячеслав Шевчук - працюватиме на посаді спортивного директора народного клубу Верес. Учора фахівця офіційно представили громадськості на стадіоні Авангард у Рівному.

- В'ячеслав Шевчук - це якісний фахівець. Людина з досвідом. В нас справді була потреба підсилити спортивну складову розвитку клубу саме в адміністративному напрямі. В нас є сильна команда, хороший тренер і є потреба розвивати дитячо-юнацький футбол, формувати трансферну політику.
Спортивний директор - це, фактично, представник клубу серед усієї футбольної спільноти. Тому, ця людина дуже буде для нас корисною. Для В'ячеслава Шевчука - це теж виклик, - зазначає Іван Надєїн.

Зазначимо також, що Орест Баль, який працював на посаді спортивного директора дотепер - продовжить роботу у народному клубі. Від сьогодні він працюватиме на посаді заступника генерального директора.

Пресслужба НК «Верес»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews