У Рівному відбудеться благодійний забіг на підтримку хворої дівчинки

30.11.2021 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

День Святого Миколая — це особливе свято. Його чарівність не лише у подарунках та їхньому очікуванні. Це день, який варто провести із рідними та близькими, подарувати їм своє тепло, подякувати за все добро, що було зроблене, і самому додати трішки добра у цей світ.

Данусі Прадунець, дівчинці із Клеваня, як нікому зараз потрібна підтримка. Вона хворіє на СМА (спинальна м'язова атрофія) І типу. Грошова сума на укол, який може їй допомогти, просто захмарна – 2 мільйони доларів США. І наразі все місто бореться за її порятунок.

Благодійний забіг Rivne St. Mykolas Run 2021 розпочнеться о 09:00 у неділю, 19 грудня, на проспекті Миру, поблизу готелю “Мир”. Спортсмени долатимуть дві дистанції: 2 км (1 коло) та 8 км (4 кола). З кожної реєстрації щонайменше 150 гривень буде спрямовано на фінансову підтримку Дані.

Забіг максимально дотримується карантинних вимог. До офлайн-забігу (вживу) допускатимуться лише ті учасники, які при отриманні стартового набору продемонструють один із 3-х офіційних документів:

- зелений COVID-сертифікат (2 тести про вакцинацію від COVID-19);

- негативний результат ПЛР-тесту, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до старту;

- офіційну довідку про те, що він перехворів на COVID-19 не пізніше, ніж за 6 місяців до дати старту;

Особи, які не матимуть вищеперелічених документів, до «живого» старту не будуть допущені і зможуть взяти участь в онлайн-забігові.

Визначення призових місць, а також порядковості фінішу учасників відбуватиметься за принципом, де спочатку місця будуть присвоюватися всім, хто фінішував у живому забігові в порядку їх фінішу. А далі – присвоюватимуться місця учасникам, які будуть бігти в онлайн-забігові в порядку фіксації їх онлайн-результатів, які вони надішлють організаторам у день проведення.

Зареєструватися онлайн до 23:59 17 грудня можна тут: www.runstyle.net Зареєструватися офлайн з 15:00 до 20:00 18 грудня можна буде на 2 поверсі ТРЦ “Злата Плаза”.

Ліміт учасників – 300 бігунів на всі дистанції разом.

У день забігу (19 грудня) додаткова реєстрація не проводитиметься.

Більше інформації на сайті: https://runstyle.net/events/rivne-st-mykolas-run-2021/

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews