До кінця року ще три громади Рівненщини отримають сміттєвози (ВІДЕО)

04.12.2021 12:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
У багатьох населених пунктах питання прибирання побутових відходів стоїть дуже гостро! Люди не хочуть потопати у смітті, а хочуть піклуватися про чисте довкілля, маючи в громаді спеціально призначене для цього авто.
 
Про це розповів народний депутат України (округ 153, Рівненщина), голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов:
«Поки Верховна Рада взяла перерву у розгляді проекту Бюджету-2022, ділюся з вами радістю за громади, за комфорт жителів. Бо саме для цього працюю і намагаюся реалізовувати проекти першочергового значення.
 
Гощанщина та Острожчина вже прийняли спецавтівки, а до кінця року ще три громади Рівненщини також отримають сміттєвози.
 
Поділюся і таким: коли поширилася нформація про мою допомогу у придбанні сміттєвозів, з інших громад почали вибудовуватися черги на наступний рік. Виявляється, у багатьох населених пунктах питання прибирання побутових відходів стоїть дуже гостро! Люди не хочуть потопати у смітті, а хочуть піклуватися про чисте довкілля, маючи в громаді спеціально призначене для цього авто.
 
Зрозумів, беру це питання на контроль! Буду намагатися допомогти. Бо якщо не прибирати сміття, можна поступово перетворитися на сміттєзвалище. Так само і з корупцією, бо вона те сміття, яке знищує нашу країну.
Тож приберемо сміття, поборемо корупцію!»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews