«Рівнянка стала чемпіонкою світу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату», - Олександр Ковальчук

08.12.2021 21:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Рівненська спортсменка Дар’я Кобилинська привезла золоту медаль з Чемпіонату світу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

Чемпіонат проходив з 24 листопада по 8 грудня 2021 року в м. Тбілісі (Грузія), повідомляє народний депутат Олександр Ковальчук.

Вихованка Рівненської обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю РОР Дар’я Кобилинська у ваговій категорії до 45 кг зайняла І місце, виконавши норматив Майстра спорту України міжнародного класу.

null
 

“Я неймовірно вражений силою цієї тендітної дівчинки, яка при власній вазі менше 45 кг підняла штангу 73 кг! Разом із командою привітали її з перемогою і побажали подальших успіхів. Дар’я пообіцяла привезти медаль і з наступної Паралімпіади!”, - написав депутат на своїй сторінці у Facebook.

Національну збірну команду України на змаганнях представляли ще 3 вихованці КЗ «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа осіб з інвалідністю»: Назарій Буткевич, В’ячеслав Катеринич, Василь Рожко.

Підготовку спортсменів до змагань здійснювали Заслужені тренери України Вадим Полюхович та Андрій Демчук.

null
т

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews