У Рівному сміттєвози не можуть дістатися до контейнерів через неправильно припарковані автівки

15.12.2021 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
У зв'язку з погіршенням погодних умов, а саме через велику кількість снігу та автомобілів, які стоять надто близько до контейнерних майданчиків, сміттєвозні автомобілі не завжди можуть дістатися сміттєвих контейнерів. Крім того, відповідно до правил благоустрою, балансоутримувачі та суб’єкти господарювання зобов’язані забезпечити вільний проїзд сміттєвозних автомобілів до майданчику.
 
Сергій Марчук, начальник КАТП-1728, зазначив, що звернувся з цим проханням до голів ОСББ та управлінській компаній, адже у зимову пору це дійсно проблема. Через відсутність паркомісць власники авто паркуються будь-де. У свою чергу, великогабаритні сміттєвози за таких обставин не мають повноцінного заїзду до контейнерних майданчиків. Отож, щоб не створювати у місті антисанітарію, ми повинні усі працювати злагоджено.
 
Окрім цього, Сергій Марчук додав, що голови ОСББ та управлінських компаній повинні у зимовий період дбати про безпеку мешканців будинків та слідкувати за прибудинковими територіями, щоб там було чисто і безпечно.
 
Пресслужба Рівненської міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews