На Дубенський завод потрібні працівники

17.12.2021 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

У Рівненській ОДА тривають зустрічі із підприємцями області в рамках проекту «Rivne work hub», ініційованого головою ОДА Віталієм Ковалем.

Участь у зустрічі взяли заступник голови ОДА Ігор Тимошенко та директор приватного акціонерного товариства «Дубенський завод гумово-технічних виробів». Підприємство, засноване близько 50 років тому, виробляє сертифіковану гуму і налічує майже 200 найменувань, серед яких килимки для підлоги, труби, рукави, шланги тощо.

«Важливо, аби майданчик для взаємодії «роботодавець – центр зайнятості - освіта» допоміг розвитку ринку праці, регулюючи регіональне замовлення під потреби ринку, на підготовку робітничих кадрів, а також інформувати заклади освіти про найактуальніші професії», - підсумував Ігор Тимошенко.

Зазначимо, що такі зустрічі проводяться з усіма великими роботодавцями області, щоб допомогти у підготовці кваліфікованих кадрів. До обговорення теми були запрошені представники Рівненського обласного центру зайнятості, департаменту освіти і науки та департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОДА. 

Керівник заводу вказав на потребу у таких працівників як слюсар-ремонтник, зварювальник, менеджер з управління персоналом, майстер виробничого навчання, інженер та інше. Наразі підприємство налічує близько 200 працівників, проте, у найближчому часі планується розширення виробництва. 

У підсумку зустрічі були виокремлені напрямки подальшої роботи, зокрема: впровадження дуальної освіти, перекваліфікація, підвищення кваліфікації робітників, створення освітньо-професійної програми, спрямованої на підготовку фахівців підприємства.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews