У Рівненській АЕС з'явився новий транспорт

30.12.2021 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Транспортний цех (ТрЦ) Рівненської АЕС поповнився новим комфортабельним автобусом загального призначення III класу категорії М3, повідомляє пресслужба атомної електростанції.

У поточному році сучасний транспортний засіб куплено на заплановані кошти Рівненської АЕС та відповідно до розробленої технічної специфікації. Комфортабельний автобус розрахований на 29 місць.

«Новий автобус зібрано на українському заводі на базі шасі IVECO (Італія) із економічним турбованим дизельним двигуном об’ємом 3,0 л. Транспорт сконструйовано за сучасним дизайном, оснащено автономним опаленням, системою кондиціонування, камерою заднього виду, відеореєстратором. Автобус відповідає європейським вимогам екологічності – Євро-5. Автобус буде задіяно для перевезення працівників електростанції у відрядження та різного роду заходах, які будуть проводитись під егідою РАЕС. Придбання нової техніки дозволить оперативно, надійно та якісно виконувати працівниками транспортного цеху виробничі завдання», – наголосив начальник ТрЦ РАЕС Андрій Щур.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews