Навколо Хмельницької атомної на електромобілі

30.12.2021 12:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Мешканці міста Нетішин та гості міста-супутника Хмельницької атомної електростанції напередодні Нового 2022 року отримали унікальну можливість здійснити екскурсійний тур навколо «атомки» у супроводі казкових новорічних героїв.

null
Фото ВП  ХАЕС

За словами генерального директора ВП ХАЕС Андрія Козюри, котрий особисто ініціював таку новорічну акцію, унікальність екскурсії полягає ще в тому, що здійснюється вона на електромобілі, який рухається завдяки електроенергії ХАЕС, а всі процеси виробництва електроенергії та сам електромобіль не шкодять довкіллю.

null
Фото ВП ХАЕС

Окрім улюблених місць відпочинку та фотосесій нетішинців, екскурсанти відвідують унікальні локації, де звичайний турист не може побувати, роблять селфі на оглядовому майданчику ВП ХАЕС та у Центрі ділових зустрічей, отримують подарунки від Хмельницької атомної електростанції.

Буквально за 3 години реєстрації на новорічний тур захотіли потрапити близько 100 бажаючих. Екскурсійний тур на електромобілі триває майже годину.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews